Ron Visser personal trainer ondernemers korting

Ondernemers stellen hun klanten altijd centraal. Jij wilt het beste product of dienst leveren om je klant zo tevreden mogelijk te maken. Wat veelal vergeten wordt is om aan jezelf te denken. Jij bent en maakt je eigen onderneming. Als je wegvalt kan dit cruciale gevolgen hebben voor je onderneming. Dus zorg ervoor dat je de beste versie van jezelf weet te worden en te behouden!

Ik begeleid ondernemers om sterker, fitter en gezonder te worden en te blijven. Dit doe ik door 2 keer per week (ongeveer 50 min) personal training aan te bieden. Hierdoor ben je niet langer dan een uur aanwezig op mijn locatie. Tijdens deze trainingen doen we aan krachttraining en coach ik je op voeding, slaap en leefstijl. Door deze aanpak gaan we de gevaren van het ondernemersleven te lijf en word je sterker, fitter en gezonder. Hierdoor zal ook je productiviteit toenemen en zul je meer energie door de dag heen hebbenIk geef nu 20% korting op dit pakket om in het nieuwe jaar een goede start te maken. 

Het pakket bevat: 

– 2 actieve en persoonlijke trainingen per week van 50 minuten,

– Elke training krijg je coaching in voeding en leefstijl.
 
Van € 620,- per maand nu voor € 496,- per maand (voor het eerste half jaar)! Na dit half jaar ben je ook vrij om er mee te stoppen of om er mee door te gaan. 
 
 
 
Ik geef heel bewust ‘Coaching in leefstijl’ en geen trainingen, dit omdat dit een aftrekbare post is voor ondernemers. In veel vakgebieden is het mogelijk om jaarlijks een bepaald bedrag te investeren in jezelf of in personeel, dit valt onder coaching/opleidingen.
 
Op mijn factuur staat duidelijk dat het om coaching gaat. Toch wil ik je adviseren om eerst zelf te onderzoeken welke posten voor jouw onderneming aftrekbaar zijn. En welke maximale bedragen hiervoor beschikbaar zijn. Neem hiervoor zelf contact op met jouw accountant of boekhouder. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend!