Online Coaching

Verbeter Jouw Sportieve Prestaties met Online Coaching

Mijn online coaching in sportspecifieke krachttraining is ontworpen voor sporters die hun prestaties op een professioneel niveau willen verbeteren. Als gecertificeerde coach bied ik persoonlijke begeleiding en support op maat, voorzien van individuele feedback op jouw technische uitvoering van oefeningen en voortgangsrapportages.

De trainingsschema’s zijn ontworpen volgens de meest geavanceerde inzichten in de wetenschap van sportspecifieke krachttraining en worden aangepast aan jouw individuele behoeften. Ik maak hierbij gebruik van innovatieve trainingsmethoden en geavanceerde technologieën om jouw ontwikkeling van kracht, uithoudingsvermogen en snelheid efficiënt en effectief te bevorderen.

Online coaching biedt jou een betaalbare en toegankelijke manier om mijn expertise op het gebied van sportspecifieke krachttraining te benutten. Je hebt toegang tot mijn meest up-to-date kennis en de nieuwste technologieën om jouw sportieve prestaties te verbeteren en jouw doelen te bereiken.

Mijn online coaching in sportspecifieke krachttraining is geschikt voor sporters van elk niveau, van beginners tot doorgewinterde professionals. Join me en ontdek de voordelen van online coaching voor jouw sportieve carrière!

 

Prijs van de online coaching is per maand.

€ 100,-

Neem contact op!

Personal Training

Verbeter Jouw Sportieve Prestaties met Personal Training

Ik begrijp de unieke uitdagingen die atleten zoals jij op hun pad naar succes tegenkomen. Ik weet dat veel atleten worstelen met het veelvoorkomende probleem van het behalen van hun sportieve doelen en het verbeteren van hun kracht. Hier kom ik in beeld met mijn gepersonaliseerde benadering van training.

Mijn oplossing is helder: ik bied personal training die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Mijn programma’s zijn ontworpen om gerichte en op maat gemaakte training te bieden voor verbetering van sport-specifieke kracht. Ik geloof niet in one-size-fits-all oplossingen, omdat ik begrijp dat elke atleet anders is.

De voordelen van personal training zijn indrukwekkend. Je zult een toename van kracht, snelheid en uithoudingsvermogen ervaren, met een verminderd risico op blessures en tegenslagen onderweg. Mijn klanten melden ook een verbeterd zelfvertrouwen, wetende dat ze de begeleiding en ondersteuning hebben om hun sportieve doelen te bereiken.

Mijn verhaal is er een van passie en expertise. Ik word gedreven door een liefde voor sport en een toewijding om atleten zoals jij te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Wat mij onderscheidt, is mijn unieke benadering van personal training, waarbij ik wetenschappelijk onderbouwde methoden combineer met persoonlijke begeleiding. Ik ben geen gewone trainer; ik ben jouw partner op weg naar sportief succes.

Heb je vragen of heb je informatie nodig? Ik sta klaar om je te helpen. Neem contact met mij, en ik zal snel reageren.

 

Personal training is er vanaf € 62,50 per week en word per maand gefactureerd.

Neem contact op!

Group Training

Verbeter Jouw Sportieve Prestaties met Group Personal Training

Ik begrijp dat sportieve doelen individueel zijn, maar succes is het mooist wanneer het wordt gedeeld. Daarom bieden we Group Personal Training, waarbij je kunt profiteren van de voordelen van persoonlijke begeleiding in een kleine groep van gelijkgestemde atleten.

Onze Group Personal Training combineert de voordelen van één-op-één begeleiding met de motivatie en dynamiek van trainen in een groep. Hier is wat je kunt verwachten:

  • Gepersonaliseerde Aandacht: In kleine groepen van maximaal 4 personen ontvang je nog steeds de persoonlijke aandacht die je nodig hebt om jouw specifieke doelen te bereiken. 

  • Motiverende Omgeving: Trainen met vrienden zorgt voor een extra dosis motivatie. Je wordt aangemoedigd door je mede-trainingspartners en geniet van de ondersteuning en camaraderie die een groepstraining biedt.

  • Resultaten: Of je nu werkt aan kracht, snelheid, uithoudingsvermogen of algehele fitheid, Group Personal Training levert meetbare resultaten op. Verwacht verbeteringen in je sportprestaties en een verhoogd gevoel van welzijn.

Of jullie nu professionele atleten zijn die op zoek zijn naar een competitief voordeel of een groep enthousiaste sporters die zijn of haar persoonlijke doelen wil bereiken, onze Group Personal Training is de sleutel tot succes. Doe mee, verhoog je sportieve prestaties.

Ik nodig jullie uit om het verschil te ervaren dat Group Personal Training kan maken in jullie sportieve reis. Samen kunnen we jullie sportieve dromen realiseren. Jullie succes is mijn missie.

Hebben jullie vragen of informatie nodig? Ik sta klaar om jullie te helpen. Neem contact met mij, en ik zal snel reageren.

Group Personal Training is beschikbaar vanaf € 62,50 per week en wordt maandelijks gefactureerd, met groepen van maximaal 4 personen.
Het financiële voordeel is dat het bedrag gedeeld wordt door het aantal mensen in de groep.

Wil je met een grotere groep trainen of wil je voor je team/vereniging coaching, neem dan contact met me op.

Neem contact op!