Online Coaching

Online coaching in sportspecifieke krachttraining is een vorm van professionele begeleiding en advies waarbij een coach op afstand, via bijvoorbeeld whatsapp of e-mail, werkt met een atleet of sporter om hen te helpen hun doelen te bereiken op het gebied van krachttraining en fysieke prestaties.

Ik stel een trainingsprogramma op, dat is afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van de atleet of sporter. Ik begeleid de atleet/sporter bij het uitvoeren van het trainingsprogramma. Ik geef ook advies over voeding en andere aspecten van je levensstijl die van invloed kunnen zijn op de fysieke prestaties.

 

Prijs van de online coaching is per maand.

€ 75,-

Neem contact op!

Personal Training

Personal Training is een vorm van professionele begeleiding en advies op het gebied van sport en fitness. Deze vorm van training is gericht op het behalen van specifieke doelen, zoals verbeterde prestaties in een bepaalde sport, spieropbouw voor kracht en uithoudingsvermogen, of het verbeteren van de algehele fysieke conditie. Tijdens de trainingsessies worden oefeningen en fitness routines op maat gemaakt voor de individuele deelnemer, rekening houdend met hun specifieke sportdoelen, fitnessniveau en eventuele beperkingen of aandoeningen. Ik geef ook advies over voeding en leefstijl om het behalen van de doelen te vergemakkelijken. Sportspecifieke krachttraining is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus die hun prestaties in een bepaald sport willen verbeteren, en kan zowel individueel als in groepen worden gedaan. Het kan een effectieve manier zijn om mensen te helpen hun fysieke conditie te verbeteren, zich beter te voelen en hun sportdoelen te behalen.

 

Personal training is er vanaf € 62,50 per week en word per maand gefactureerd

Gym membership is bij de prijs inbegrepen.

Neem contact op!

Group Training

Group training is een manier om de voordelen van personal training te combineren met de motivatie en het sociale aspect van het trainen met anderen. In plaats van individuele sessies met een personal trainer, trainen de deelnemers in groepsverband.

Tijdens een personal training in groepsverband krijgt iedere deelnemer persoonlijke aandacht van de trainer, maar de oefeningen worden in een groep uitgevoerd. De trainer kan aanpassingen maken aan de oefeningen voor de individuele behoeften van elke deelnemer, terwijl de deelnemers toch van elkaars gezelschap kunnen genieten en elkaar kunnen motiveren.

Personal training in groepsverband is een effectief alternatief voor individuele personal training en kan een leuke en uitdagende manier zijn om te werken aan je doelen. Het biedt de voordelen van persoonlijke aandacht en begeleiding van een professional, terwijl het tegelijkertijd een sociale en motiverende ervaring is.

 

Group training is er vanaf € 62,50 per week, word per maand gefactureerd en word gedeeld door het aantal personen dat meedoet.

Gym membership is bij de prijs inbegrepen.

De trainingen gebeuren in groepen van maximaal 4 personen.

Wil je met een grotere groep trainen of wil je voor je team/vereniging coaching, neem dan contact met me op.

Neem contact op!